CURSUS

3-daagse 'Duurzaam leidinggeven aan professionals, hoe doe je dat?'

Prijs: €1.275 / Fiscount kantoren 25%

Hoe behoud je goede medewerkers nu de druk op de arbeidsmarkt blijft toenemen? Professionele beroepers, zoals (assistent)accountants, fiscalisten en juristen zetten hun loopbaan eenvoudig elders voort, wanneer de organisatie hen niet (meer) genoeg past. De meesten veranderen van werkkring of stagneren door gesprekken die nooit zijn gevoerd. In deze 3-daagse training reiken we je een compleet gevulde gereedschapskist aan om professionals plezierig en langdurig aan jouw organisatie te binden. De inzet van dit gereedschap leidt tot meer werkplezier, hogere effectiviteit en meer eigenaarschap, waarvan de hele organisatie profiteert.


Waarin onderscheidt het begrip duurzaamheid zich bij leidinggeven? Wat is het verschil tussen een gewone medewerker en een professionele beroeper? Hoe meet je stagnatie en ontwikkeling? Hoe geef je opvolging aan de uitkomst? Hoe creëer je een open feedbackcultuur? Hoe maak je (onderhuids) gedoe bespreekbaar? Ook besteden we aandacht aan teamontwikkeling. Het team als aanjager van de individuele ontwikkeling en het team als initiator van stagnatie.

 

Naast een zekere mate van theorie als onderbouwing, ga je tijdens deze 3 dagen vooral aan de slag. Doen en onderzoeken staan centraal, zodat je het geleerde direct kunt toepassen op jouw kantoor.


Na afloop ben je in staat om: 

  • De professionele duurzaam te begeleiden in zijn of haar ontwikkeling;
  • Stagnatie op te sporen en om te buigen; en
  • De kracht en zwakte van teams te doorgronden en hierop te interveniëren.


Dag 1: 24 mei 2018
Dag 2: 14 juni 2018
Dag 3: 28 juni 2018

Datum, tijd en locatie

24 mei 2018 - 14:00
Hoevelaken

12 juni 2018 - 15:30
Zwolle

Programma

13.30 uur   ontvangst

14.00 uur   aanvang bijeenkomst

16.30 uur   pauze

17.30 uur   vervolg bijeenkomst

20.00 uur   einde
 

 

Fiscount | Incompany

lees verder  

 

Doelgroep

Iedereen die leiding geeft binnen de accountancybranche. Het aantal deelnemers is gemaximeerd op 12.

NBA: 15
NOAB: 8
RB Algemeen: 15
JANTINE DE BOER
MEDEWERKSTER EDUCATIE
Heeft u vragen over deze of andere trainingen? Bel mij via (038) 456 19 08 en ik zal uw vraag direct beantwoorden. U kunt uw vraag ook e-mailen naar educatie@fiscount.nl