CURSUS

Vernieuwing verdienmodel

Prijs: €315 / Fiscount kantoren 25% korting

Automatisering, SBR, meer advisering, vaste prijzen: Er komt heel wat op uw kantoor af. U heeft het vaak als kantoorleider zelf al knetterdruk, maar het is ook belangrijk om de standaardprocessen binnen uw organisatie te moderniseren en om zowel uw medewerkers als uw cliënten daarin mee te krijgen. Het is ook goed om in de toekomst te kijken. Wat voor een kantoor wilt u zijn? Wilt u overgaan op andersoortige diensten, of alleen uw huidige diensten beter en efficiënter aanbieden? En hoe staat u tegenover werken met vaste prijzen en abonnementen? Tijdens deze cursus delen wij onze kennis en visie over de ontwikkelingen rond deze vragen en op welke wijze u daar praktisch op kunt inspelen. 

In een paar uur lossen we niet alle vragen op en bovendien is er voor veel kwesties niet één pasklaar antwoord. Er is veel ruimte voor discussie en ongetwijfeld kunnen u met verschillende visies, vragen en antwoorden elkaar ook inspireren en van elkaar leren.

 

Aan bod komen onder andere;

  • Optimale inzet ICT, zowel in de back-office (hogere efficiency) als aan de front-office (nieuwe of verbeterde dienstverlening);
  • Verbreding en/of verdieping dienstverleningspakket;
  • Nieuwe prijsmodellen zoals abonnementsstructuren;
  • Rol personeelsbestand;
  • ‘Meekrijgen’ cliënten.

 

Na deze bijeenkomst zult u geen blauwdruk hebben voor uw kantoor, maar waarschijnlijk wel een stap verder zijn in het nadenken over uw beleid en strategie voor de komende jaren.

Datum, tijd en locatie

Programma

13.00 uur  aanvang bijeenkomst

14.30 uur  pauze

14.45 uur  vervolg bijeenkomst

16.15 uur  einde

 

Fiscount incompany

lees meer

Doelgroep

De cursus is primair bedoeld voor bestuurders van accountants- administratie- en belastingadvieskantoren.

NBA: 3
NOAB: 3
RB Algemeen: 3
JANTINE DE BOER
MEDEWERKSTER EDUCATIE
Heeft u vragen over deze of andere trainingen? Bel mij via (038) 456 19 08 en ik zal uw vraag direct beantwoorden. U kunt uw vraag ook e-mailen naar educatie@fiscount.nl