CURSUS

Andere software of businessmodel? De Fiscount-ICT-straat: brug naar een nieuwe wereld

Prijs: €320 / Fiscount kantoren 25% korting

Je wilt jouw dienstverlening aanpassen aan de kansen en eisen van een veranderende markt, maar je hebt geen idee hoe en waar je moet beginnen. De Fiscount-ICT-straat kan dan een oplossing zijn. Het is een platform waarmee je jouw bedrijfsvoering en dienstverlening op een moderne, maar ook praktische en efficiënte manier kunt inrichten. ICT is natuurlijk geen doel op zich, maar een middel. De vraag is hoe je dat middel kan en wilt inzetten. Wat voor een kantoor wil je zijn? Wat is er mogelijk en welke keuzes kan en wil je daarin maken? In deze bijeenkomst zetten we de mogelijkheden uiteen van de Fiscount-ICT-straat voor jouw kantoor.

 

  • Mogelijkheden om de dienstverlening te verbeteren, te verbreden of te verdiepen;
  • Software die hierbij kan worden ingezet;
  • Rol personeelsbestand;
  • ‘Meekrijgen’ van cliënten;
  • Effect op prijsmodel.

 

Na de bijeenkomst heb je een beter beeld van de mogelijkheden die de Fiscount-ICT-straat jou biedt om jouw dienstverlening aan te passen aan de kansen en eisen van een veranderende markt. Hierdoor kun je makkelijker beslissingen nemen over hoe je hierop wilt inspelen.  


TIP:
Na afloop van deze cursus kunt u ook deelnemen aan de Demo: Maak kennis met de nieuwe wereld; 'de Fiscount-ICT-straat'. Klik hier om u tevens in te schrijven voor de Demo: Maak kennis met de nieuwe wereld; 'de Fiscount-ICT-straat'.


Deze cursus is onderdeel van de PE à la Carte dagen

Datum, tijd en locatie

13 november 2018 - 13:00
Wolfheze

Programma

13 november 2018

13.00 uur  aanvang bijeenkomst

14.30 uur  pauze

14.45 uur  vervolg bijeenkomst

16.15 uur  einde

 

Fiscount | Incompany

lees verder

Doelgroep

Bestuurders van accountants-, administratie-, en belastingadvieskantoren

NBA: 3
RB Algemeen: 3
JANTINE DE BOER
MEDEWERKSTER EDUCATIE
Heeft u vragen over deze of andere trainingen? Bel mij via (038) 456 19 08 en ik zal uw vraag direct beantwoorden. U kunt uw vraag ook e-mailen naar educatie@fiscount.nl