CURSUS

Mediadenken: in 6 stappen je contentmarketingstrategieĀ 

Prijs: €320 / Fiscount kantoren 25% korting

Het medialandschap verandert drastisch. Zowel voor ons als professionals, als voor de lezers, kijkers en luisteraars van onze boodschappen. Er zijn er talloze nieuwe kanalen bijgekomen. Dat maakt dat merken de touwtjes minder strak in handen hebben. Het publiek bepaalt namelijk waar het actief is. En daarmee of het jouw boodschap ziet of niet. We willen het allemaal: content maken die gelezen, beluisterd en bekeken wordt. Maar hoe bereik je dat? In deze workshop helpen we je op weg en nemen we je mee in de methodiek van ‘mediadenken’. 

We gaan aan de slag met de publieksreizen om inzicht te krijgen in de informatiebehoefte van het publiek. Daarnaast gaan we brainstormen over creatieve contentformats die hierop aansluiten én vervolgens bepalen we de kanalenmix. De workshop is een mix van inspiratie en praktisch aan de slag gaan.


Na deze workshop ben je in staat om het verhaal van jouw merk net zo spannend en verslavend te maken als een steengoede tv-serie, zoals Suits of House of Cards. Daarbij gaat het om publiek-denken boven doelgroep- en kanaal-denken, de krachtige mix van media en marketing. 

Deze cursus is onderdeel van de PE à la Carte dagen.

Datum, tijd en locatie

14 november 2018 - 13:00
Wolfheze

Programma

14 november 2018

13.00 uur  aanvang bijeenkomst

14.30 uur  pauze

14.45 uur  vervolg bijeenkomst

16.15 uur  einde

 

Fiscount | Incompany

lees verder

Trainers

Doelgroep

Ieder die informatie verstrekt meer aansluiting zoekt bij de lezer, luisteraar of kijker, zodat zijn boodschap echt binnenkomt.

NBA: 3
NOAB: 3
RB Algemeen: 3
JANTINE DE BOER
MEDEWERKSTER EDUCATIE
Heeft u vragen over deze of andere trainingen? Bel mij via (038) 456 19 08 en ik zal uw vraag direct beantwoorden. U kunt uw vraag ook e-mailen naar educatie@fiscount.nl