CURSUS

Vaktechnische Actualiteiten (5)

Prijs: €315 / Fiscount kantoren 25% korting

Wilt u snel inzicht in de belangrijkste fiscale actualiteiten voor uw praktijk? Kom naar een van de 21 Vaktechnische Actualiteiten (5) en laat u in 4 uur volledig bijpraten door de specialisten van Fiscount. Onze fiscalisten behandelen thema’s die in uw praktijk uw aandacht vragen.
 

Zesmaal per jaar presenteren onze fiscalisten de voor uw praktijk relevante fiscale ontwikkelingen in wetgeving, standpunten fiscus en jurisprudentie. Op 21 verschillende locaties! Jaarlijks bezoeken meer dan 700 van uw vakgenoten een of meer van deze bijeenkomsten. Het zijn interactieve bijeenkomsten. Reacties en vragen uit de zaal verhogen de aansluiting met de praktijk.

 

Als u een abonnement neemt, bent u zeker van een plaats en helpt u uzelf om ook echt te gaan en dus bij te blijven. Informeer of op uw voorkeurslocatie nog abonnementsplaatsen beschikbaar zijn!

 

Bel met Jantine de Boer, (038) 456 19 08 of mail naar educatie@fiscount.nl.

 

Onderwerpen Vaktechnische Actualiteiten (5)

Datum, tijd en locatie

Programma

15.00 uur ontvangst

15.30 uur aanvang bijeenkomst

17.30 uur pauze (diner)

18.00 uur vervolg bijeenkomst

20.00 uur einde

 

Fiscount | Incompany

lees verder

Doelgroep

Eigenaren en medewerkers van accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren.

BC: 4
NBA: 4
NOAB: 4
RB Fiscaal : 4
JANTINE DE BOER
MEDEWERKSTER EDUCATIE
Heeft u vragen over deze of andere trainingen? Bel mij via (038) 456 19 08 en ik zal uw vraag direct beantwoorden. U kunt uw vraag ook e-mailen naar educatie@fiscount.nl